Arbeta på Zync

Vi söker dig som brinner för sälj-, marknads-, IT- och ledningsfrågor.

Karriär hos Zync 07092012 DSC 4299

Det går bra för oss med många nya projekt. Vi behöver kontinuerligt nya medarbetare som vill vara med att utveckla våra kunder. På våra unika och trivsamma kontor i Göteborg och Kalmar ökar vi nu tempot ytterligare efter att ha blivit utsedda till Microsoft Partners of the Year 2015. Vi bygger vidare på vår mix av produktutveckling på en global marknad och kundnära projekt, båda två med Microsoft Dynamics CRM i stort fokus.

Utvecklare

Till våra kontor i Kalmar och Göteborg söker vi utvecklare med djupare kunskaper i C# och Webbutveckling.

Är du en fena på C#, javascript och webbprogrammering? Känner du dig hemma i Microsofts olika servermiljöer? Har du erfarenhet av konsultrollen och trivs med intensiv kundkontakt? Vi behöver dig och kommer att göra dig till en expert på att anpassa Microsoft CRM och verktygen runtomkring efter våra kunders önskemål.

Du som person

Som person behöver du vara positiv och nyfiken på våra kunders verksamhet och ha ett brinnande intresse för problemlösning och utveckling i framförallt Microsoft-miljö. Det är viktigt att du är positiv och trivs med att dela med dig av din kompetens, att du är lätt att samarbeta med och har förmåga att ta ansvar och driva egna initiativ. Din utbildning behöver vara relevant inom området och du behöver minst ett par års erfarenhet av C#, webbutveckling och SQL. Om du har erfarenhet av konsultrollen sedan tidigare är det ett stort plus. Vi samverkar med våra kunder och partners globalt så du bör känna dig bekväm med engelska språket i både tal och skrift. 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta som utvecklare eller konsult med varierande arbetsuppgifter. Du kan läs mer under Om oss eller hör av dig till oss så berättare vi mer om tjänsterna.

Ansökan skickas till: stefan.simonsson@zync.se

Projektledare/Applikationskonsult

Vi söker dig som brinner för sälj-, marknads-, service- och ledningsfrågor och vill utveckla våra kunders organisation, personal och processer inom dessa områden. Du är van att driva förändringsprojekt och har en god analytisk förmåga. Har du arbetat i ledande befattning, med praktisk managementkonsulting och CRM-system är det ett plus.

Du som person

Som person är du lyhörd, prestigelös och nyfiken på våra kunders verksamhet. Det är mycket viktigt att du har förmåga att ta ansvar och driva egna initiativ. Vi samverkar med våra kunder och partners globalt så du bör känna dig bekväm med engelska språket i både tal och skrift. 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta som konsult och projektledare där du får utveckla din förståelse för ett företags verksamhet och din kompetens inom processutveckling, projektledning och CRM-system. Du kan läs mer under Om oss eller hör av dig till oss så berättare vi mer om tjänsterna.

För mer information, kontakta Daniel Evers, alternativt skicka CV till daniel.evers@zync.se