Microsoft Dynamics 365 [CRM]

En av marknadens mest kompletta CRM-plattformar men även den plattform som är enklast att anpassa efter just ditt behov och även att skala ner till att bli så enkel att alla använder den.

Microsoft Logga Partner 1

Ett CRM-system [Customer Relationship Management] ger en helhetsbild av varje kund som gör att anställda med kundkontakter kan fatta snabba och väl underbyggda beslut om vilka åtgärder som behövs inom försäljning, marknadsföring, service/eftermarknad och ledningsfunktionen.

Microsoft Dynamics 365 i kombination med Outlook gör att dina arbetslag kan arbeta mer effektivt med sina kundrelationer. Den kombinerade styrkan av ett kundhanteringssystem och de välbekanta verktygen i Microsoft Office sätter en helt ny standard för produktivitet:

  • Enkelt att anpassa. Använd välbekanta verktyg som ger stabila och förutsägbara resultat på datorer, mobiltelefoner och webbläsare, oavsett om du använder molnet eller konventionella program.
  • Tillgängligt överallt. Jobba sömlöst online eller offline med åtkomst till information och program oavsett var du befinner dig.
  • Sprid informationen inom och utanför organisationen och använd sociala verktyg för att samarbeta och hantera era kundrelationer.
  • Förenkla administrationen genom att utnyttja ekonomiskt garanterade funktioner som datasäkerhet, sekretess och fortlöpande uppdateringar från Microsoft.


Varför Microsoft Dynamics CRM?

Fördelarna med Microsoft Dynamics CRM är många. Enkelheten i systemet gör att det används. Möjligheterna är stora att jobba var och hur man vill. Anpassningsmöjligheterna och Microsoft som leverantör borgar för att er investering håller över tid. Microsoft Dynamics CRM + Office365 + Skype + Yammer + SharePoint + Microsoft NAV + Microsoft AX + Microsoft Azure + PowerBI etc, allt integrerat för att arbeta mer effektivt med standardprogram som stödjer de flesta av företagets behov.

Att arbeta integrerat med de program som redan används skapar stora fördelar. Microsoft Dynamics CRM har färdiga kopplingar till de flesta Microsoft-produkter och fungerar redan tillsammans. Oavsett om ni vill arbeta i en molnetbaserad lösning eller med egna installationer på egna servers så är Microsoft Dynamics 365 förberett för att samverka.